Løsninger for installatører

Vi er installatørens bestevenn og tilbyr ikke bare markedets beste ladestasjoner, men kan også være en sparringspartner når det gjelder alt fra enkle ladeløsninger, til store avanserte installasjoner. Vi har også et bredt utvalg av transformatorstasjoner og testutstyr for pålagt verifikasjon av installasjoner.

I samarbeid med bransjens ledende selskaper har vi nå satt sammen komplette pakker du kan tilby dine sluttkunder, enten det er for hjemmemarkedet, eller private bedrifter og offentlige etater. Ta kontakt med oss på tlf 22 99 90 40 for å høre hvordan vi sammen kan øke salget, minimere dine kostnader og timebruk rundt installasjon samtidig som du tilbyr markedets beste løsninger til uslåelige priser.

Hjemmemarkedet:

For hjemmemarkedet har vi særdeles gunstige pakker med Futurehome ladestasjoner i bundle med Futurehome sitt smarthus produkt,  noe som utløser Enovastøtte på 35%. Det gjør at du som installatør kan sitte igjen med økt fortjeneste per installerte ladestasjon, økt oppdragsmengde og ikke minst tilby markedets gunstigste totalpriser for sluttkundene.
Charge Supply AS -Charge Supply AS -

 

Bedriftsmarkedet:

For bedrifter som skal dekke ladeutgiftene til sine ansatte, har vi flere gode pakkeløsninger med ladestasjoner fra enten NexBlue, Futurehome Charge, eller Charge Amps, der Current Eco står for drift med automatisk refusjon av all hjemmelading av den ansattes firmabil. Lading på offentlige hurtigladere kommer også inn i samme løsning, noe som gjør flåtestyring til en lek for både firmaenes regnskapsfører og de ansatte. Ta kontakt for mer info og hvilke priser vi kan tilby installatører.
Charge Supply AS -

Lading på arbeidsplassen:

Charge Supply har en rekke løsninger for lading på arbeidsplassen. Alt fra ladebokser som enkelt administreres av bedriften selv, til større løsninger der våre driftspartnere står for drift og support. Vi har også gode løsninger på mindre DC-ladere på 60kW. Slike semi-hurtigladere er enkle å sette opp og gir mulighet for relativ rask lading for f.eks håndverkere som er innom “kontoret” for lunsj eller henting av varer.

Samier/borettslag:

Charge Supply sitter med mange års erfaring rundt installasjon og drift av ladeanlegg for sameier og borettslag. Vi har ladestasjoner fra markedets ledende produsenter som alle tilbyr gode driftssikre løsninger som er 100% i henhold til internasjonale og norske standarder. Vi har også god kompetanse på hvilke nettverksløsninger som er å anbefale ut i fra sitasjonen på stedet. Vi tilbyr også markedets smarteste ladestolper som muliggjør gravefrie løsninger på parkeringsplasser utendørs, der det ikke er eksisterende vegger å montere ladestasjoner på. Å slippe graving og re-asfaltering gjør at prisen på infrastruktur ofte kan reduseres til 1/3 av tradisjonelle løsninger. I tillegg tilbyr vi gjennom våre partnere drift, support og betalingsløsninger, slik at du som installatør slipper å svare på henvendelser fra sluttkunder.

Installasjonsoppdrag

Gjennom våre datterselskaper og samarbeidspartnere på markedsføring og salg av ladeløsninger kan vi tilby våre installasjonspartnere gode betingelser på oppdrag vi har fått.

Ta kontakt i dag for å finne ut mer om hvordan vi sammen kan øke din inntjening.

 

Charge Supply AS -
Charge Supply AS -