Futurehome lanserer Charge elbillader

Brukervennlig hjemmelader med automatiserte og smarte funksjoner for strømsparing.

Futurehome lanserer Charge ladestasjon

Brukervennlig ladestasjon med automatiserte og smarte funksjoner for strømsparing. Kobles mot smarthub via Zigbee eller WiFi.

Futurehome Charge Ladestasjon

Charge er en den nye strømsmarte, trygge og fremtidsrettede ladestasjonen fra Futurehome. Charge er utviklet og designet i Norge og beregnet til hjemmelading for alle type elbiler. Den er proppfull av moderne teknologi, lett å bruke, og kan kobles med Futurehome-plattformen, for full kontroll over strømforbruket i hjemmet.

Den har opptil 22 kW ladeeffekt. På 400v-TN vil lading kunne gå på alle 3-faser. For 230v-IT lades det på 1 fase med maks 7,4kW hastighet. Konfigurering foregår enkelt med Futurehome-appen via Bluetooth. Ladestasjonen knyttes til Futurehome Hubben via ZigBee eller WiFi for smartstyring.

Kobles Charge mot Futurehomes øvrige økosystem for smart strømstyring, via produktet Charge+ eller Strømkontroll, kan brukeren også få dynamisk last- og fasebalansering mot resten av hjemmet. Dette betyr at systemet holder oversikt over strømforbruket i husstanden og automatisk regulerer ladehastigheten for å unngå overbelastning eller holder seg under valgt kapasitetsledd.  Spotprisalgoritmer sørger for at bilen lades når prisene er lavest.

Charge støtter også industristandarden OCPP 1.6 slik at laderen kan knyttes direkte opp til mange tjenesteleverandører for lading av elbiler.

Charge Supply AS er distributør av Futurehomeproduker. Se alle våre Futurehomeprodukter i vår nettbutikk. 

Charge elbillader
Charge elbillader

Charge+

Med pakken Charge+ blir hele huset smart!

Charge+ er pakken som lar deg ikke bare styre ladingen, men også VVB. Pakken består av Futurehome Smarthub-II, HAN-leser og 16A rele for VVB. Charge+ sammen med Futurehome Charge ladestasjon tilfredsstiller kravet til ENOVA-støtte på 35% av produkt og installasjonskostnadene. 

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil elbillading sammen med styring av varmtvann og eventuellt andre ønskede laster automatisk velge å styre strømforbruket og effekt til de timene på døgnet med lavest pris uten å gå over ønsket kapasitetsledd.  Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Charge Supply AS er distributør av Futurehomeproduker. Se alle våre Futurehomeprodukter i vår nettbutikk. 

Futurehome Charge ladestasjon sammen med pakken Charge+  dekker kravene for smart strømstyringsstøtte fra Enova.

Charge+ pakke
Charge Supply AS -

Nå kan du som installatør tilby ferdig installert smartlader hos kunde til kun 9994,- inkl. mva etter støtte fra Enova!

Med Futurehome Charge Ladestasjon og Charge+ smarthus-pakke vil kunden kunne styre minst 2 tunge laster og dermed utløser dette rett til støtte på 35% fra Enova. 

I samarbeid med Futurehome kan vi tilby dere som installatører denne ferdige pakken, der kunden faktureres 15.375kr inkl. mva, og får tilbake 5.381kr i støtte fra Enova.

Dette er med i standard installasjon:

 • Montering og idriftsettelse av Futurehome Charge ladeboks
 • Installasjon av Smarthub, HAN sensor og 16A Puck Relé for varmtvannsbereder.
 • Oppsett av StrømKontroll panel samt overlevering av digitalt StrømKontroll veiledningsdokument.
 • Installasjon av jordfeilautomat i sikringsskap tilpasset tilgjengelig effekt (maks 22kW.)
 • Inntil 10 meter kabling på vegg.
 • Inntil 2 gjennomboringer i lettvegger (tre)
 • Inntil 4 timer arbeid på plassen
 • Inntil 25 km tur/retur kjøring fra installatørs kontor til installasjonssted.
 • Samsvarserklæring/ dokumentasjon.
 • Kundesupport håndteres av ChargeSupply/ Futurehome.
Charge Supply AS -

Ikke inkludert (kan bestilles ekstra)

 • Graving og rør i bakken / vegg.
 • Lift og spesialverktøy
 • Installasjon av andre FH produkter
 • IKT-tjenester / nettverk feilsøking.

Forutsetninger:

 • Kabelen legges åpent fra sikringsskap til el-bil lader. Annen forlegningsmåte avtales på forhånd.
 • Ryddig og enkel tilkomst til installasjonssted samt tilstrekkelig plass i sikringsskapet.
 • Tilstrekkelig trådløs Zigbee-dekning mellom komponenter.
 • Det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand i forkant av installasjon. Avvik vil bli utbedret basert på medgått tid og materiell.
 • Det er krav til overspenningsvern i alle installasjoner med elbil lader, dersom dette ikke allerede er på plass vil det tilkomme ekstra kostnad for installasjon av dette
 • Kunden er eier av eiendom/bygget der installasjonen skal installeres eller har en godkjenning fra eier.
 • Kunden eller myndig person er hjemme når montøren kommer og under hele besøket.
 • En installasjon må avbestilles senest 48 timer før avtalt installasjonstid for å unngå gebyr ved for sen avbestilling.
 • Ved frittstående garasje så må gravearbeid være utført på forhånd.
 • Kunden må før installasjon ha kontaktet nettoperatør for aktivering og åpning av HAN port. Dette kan ofte gjøres på «Min side» hos netteier.
 • Bomtur forårsaket av kunde faktureres i sin helhet basert på medgått tid og kjøring.

  Ønsker du å vite mer om hvordan vi sammen kan tilby dette til deres kunder? Ring oss på tlf 22 99 90 40 så kan vi hjelpe dere! 

Charge Supply AS -

StrømKontroll

Et smart strømstyringssystem for fremtiden

StrømKontroll™ er pakken for de som ikke har behov for ladestasjon, eller allerede har en ladestasjon fra Easee eller Zaptec de ønsker å integrere. Pakken gir deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Charge Supply AS er distributør av Futurehomeproduker. Se alle våre Futurehomeprodukter i vår nettbutikk. 

StrømKontroll dekker kravene for smart strømstyringsstøtte fra Enova.

Charge Amps Halo ladeboks
Charge Amps Halo ladeboks