35% Enovastøtte gjør dette til markedets gunstigste ladepakke

Nå kan du tilby dine kunder ferdig installert Futurehome smartlader og smarthus-system for kun 9994,- inkl. mva etter støtte fra Enova.  

Futurehome lanserer Charge ladestasjon

Brukervennlig ladestasjon med automatiserte og smarte funksjoner for strømsparing. Kobles mot smarthub via Zigbee eller WiFi. Forhåndsgodkjent for Enovastøtte!

35% Støtte fra Enova

Enova gir nå 35% støtte på smarthus-systemer der tunge laster automatisk kan flyttes. Tunge laster er lading av elbil, varming av varmtvann og varmekabler. Med vår pakke med Futurehome ladestasjon, HUB, HAN-leser og 16A relé for styring av varmtvann  kan du dine kunder både ladestasjon og full kontroll over sitt strømforbruk til en uslåelig sluttkundepris på 9994,- etter støtte.

Din pris på utstyr finner du i vår nettbutikk for installastører. Er ditt firma ikke allerede kunde? Bli kunde og få gunstige betingelser her.   

 

Fysisk installasjon

Futurehome HUB-II kobles til kablet nettverk. Ideelt sett bør hubben plaseres på sentralt sted, men strømdrevet zigbee utstyr danner et mesh-nettverk, slik at avstand erfaringsmessig ikke blir noe problem så snart VVB-relé og ladestasjon er koblet opp. Charge Supply anbefaler at Hub og punkt 1-5 i appinstillinger gjøre først, slik at hubben kan oppdatere seg mens man jobber videre med fysisk installasjon på andre enheter. 

 

16A Relé-puck for styring av VVB er liten nok til å legges inne i standard veggboks. Dersom kunden i dag har stikkontakt anbefales det å bytte til veggboks, og det er da lurt å vurdere strekkavlaster for bevegelig kabel inn til VVB. Charge Supply anbefaler å installere reléet før ladestasjon, for å utvide zigbee-nettverket og dermed bedre signal mot ladestasjonen Mer info? Les mer om reléet her. 

Futurehome Charge ladestasjon installeres som tilsvarende 32A 3-fas ladestasjoner, og bør nå være rett frem for erfarne elektrikere. Merk at ladestasjonen skal kables med 3-fas, også ved 230v IT. Futurehome smartsystemet vil automatisk velge minst belastede faseledere. Ladestasjonen har godkjent DC-vern etter standarden 62955. Vanlig jordfeilautomat i skapet. 
Les mer om fysisk installasjon her

 

HAN-leser får strøm fra HAN-port. Ved dårlig Zigbee-signal til HUB bør HAN-leser flyttes ut av sikringsskapet. HAN-leseren har RJ45 kontakt. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å flytte HAN-leser over større avstander. Da er det greit å vite at du kan skjøte med en hvilken som helst 2-leder kabel, som telefonkabel, eller nettverkskabel. Kabelen kan være på inntil 150 meter.
Mer info? Les mer om HAN-leseren her 

 

 

Oppsett og innstillinger i app. 

Futurehome APPEN

 1. Elektriker laster ned Futurehome appen og registrerer seg som bruker om dette ikke tidligere er gjort. 
 2. Kundens husholdning opprettes.  
 3. Velg adresse som stedsnavn. 
 4. Legg til Hubben ved “Add hub”
 5. Sjekk etter oppdatering av Hub og installer evt. denne.
 6. Legg til enheter. Her vil relé og HAN leser dukke opp.

   

 7. Legg til Futurehome Charge. Dette gjøres ved å strømsette ladestasjon. Når elektriker er ute ved ladestasjon: Trykk på «installer elbillader” i appen. , og la ladestasjonen koble seg via blåtann til mobiltelefon i appen. PIN finnes på innsiden av ladestasjonen og i medfølgende papir-brukerveiledning.
 8. Legg info om sikringstørrelser.
 9. Nettverk: Koble til via zigbee, hvis det ikke er signal ved ladestasjon kan WiFi (OCPP 1.6)
 10. Futurehome Charge leter etter oppdateringer og starter opp.
 11.  Når alt er koblet opp overføres eierskap fra elektriker til den nye eieren ved å invitere eier via e-post.

  benyttes. inn riktig parametre. Søk etter Zigbee-signal. Ved manglende zigbee-signal kan WiFi alternativt brukes. Ladestasjon og Hub behøver ikke å være på samme trådløse nett, da WiFi kommunikasjon med lader foregår via Futurehome sine servere i skyen

 12. Kunde avgjør hvordan stømspar settes opp. Hen kan velge å ikke bruke strømspar, eller strømspar med fokus på å holde seg under kapasitetsleddet, eller fokus på billigst mulig strøm.

  Spørsmål? 
  Som kunde hos Charge Supply hjelper vi deg gjerne med smarthusproduktene fra Futurehome

Forhåndsgodkjent for Enova-støtte

Futurehome Charge sammen med Futurehome Smart Charging kittet oppfyller kravene for Enova-støtten som dekker opp til 10.000 NOK eller 35% av den totale installasjonskostnaden. Også Futurehomes termostater kan installeres og gi støtte. Dette er en god mulighet for mersalg ute hos kunde. Charge Supply kan hjelpe kunden i søknadsprosessen. 

 

 

Charge elbillader
Charge elbillader
Charge elbillader
Charge elbillader
Charge+ pakke

Charge

Charge er en strømsmart, trygg og fremtidsrettet elbillader fra Futurehome. Charge er utviklet og designet i Norge, og beregnet til hjemmelading for alle type elbiler. Den er proppfull av moderne teknologi, lett å bruke, og kan kobles med Futurehome-plattformen, for full kontroll over strømforbruket i hjemmet.

Den har opptil 22 kW ladeeffekt, én- og trefase-lading, lastbalansering, Bluetooth for konfigurering, og WiFi-, – og ZigBee-tilkobling for smartstyring.

Kobles Charge mot Futurehomes øvrige økosystem for smart strømstyring, via produktet Strømkontroll, kan brukeren også få dynamisk last- og fasebalansering mot resten av hjemmet. Dette betyr at systemet holder oversikt over strømforbruket i husstanden og automatisk regulerer ladehastigheten for å unngå overbelastning. Spotprisalgoritmer sørger for at bilen lades når prisene er lavest.

Charge støtter industristandarden OCPP 1.6 slik at laderen kan knyttes direkte opp til mange tjenesteleverandører for lading av elbiler.
Charge Supply AS er distributør av Futurehomeproduker.

Se alle våre Futurehomeprodukter i vår nettbutikk. 

Charge elbillader
Charge elbillader

StrømKontroll

Et smart strømstyringssystem for fremtiden

StrømKontroll™ er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen.

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time. Med denne informasjonen, samt hvor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

Charge Supply AS er distributør av Futurehomeproduker. Se alle våre Futurehomeprodukter i vår nettbutikk. 

StrømKontroll dekker kravene for smart strømstyringsstøtte fra Enova.

Charge Amps Halo ladeboks
Charge Amps Halo ladeboks